Meld je aan & vind je studierichting

Onboarding

Registreer

SIMON helpt jou om een doordachte studiekeuze te maken.

Al geregistreerd? Log je dan in!

Opleidingen

SIMON laat toe om opleidingen aan de universiteit en hogeschool op een overzichtelijke manier te verkennen.

Interesses

Vul de interessevragenlijst in voor een persoonlijk interesseprofiel. Je krijgt meteen een overzicht van de opleidingen die aansluiten bij jouw interesses.

Slaagkans

Je kan verschillende vaardigheden testen die belangrijk zijn om te slagen in het hoger onderwijs. Je krijgt per opleiding ook jouw persoonlijke slaagkans te zien!

Profile

Persoonlijke gegevens

Om een juiste studiekeuze te bepalen heeft SIMON een aantal gegevens van jou nodig.

Algemene voorwaarden:

Verwerking persoonsgegevens : De verstrekte persoonsgegevens kunnen gekoppeld worden aan studieresultaten in het hoger onderwijs. Deze informatie kan worden gebruikt voor wetenschappelijke onderzoeksdoeleinden en voor begeleiding in het hoger onderwijs. Persoonlijke gegevens zullen in een afzonderlijk databestand worden bewaard en worden in geen geval aan derden gecommuniceerd. De UGent staat in voor de verwerking van de gegevens. Gebruikers zijn niet verplicht gegevens te verstrekken, zij hebben desgewenst toegang tot de verstrekte informatie en kunnen deze gegevens verbeteren of wijzigingen via simon@ugent.be

Auteursrecht : © Deze test en bijbehorende internetpagina’s vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Je kunt je testresultaten afdrukken voor persoonlijk gebruik. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze test of site, in welke vorm of op welke manier dan ook -elektronisch, mechanisch of anders- zijn verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend.

Aansprakelijkheid : Hoewel aan de inhoud van deze test de uiterste zorg is besteed, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor mogelijke onjuistheden.

Al geregistreerd? Log je dan in!

Je gegevens zijn veilig

Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden gecommuniceerd.

Meer informatie

Bezoek www.simon.ugent.be voor meer informatie over SIMON.

Je gegevens zijn veilig

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Met ondersteuning van: howest artevelde HOGENT vub